1xbet

Mijloace de plata

La fel ca mulți jucători de pe piață din industria pariurilor sportive, 1xbet oferă metode clasice de plată online pentru a face retragerile și depozitele. Iată principalele metode de plată 1xbet acceptate de casa de pariuri:
card bancar
Paypal
Skrill
transfer bancar
Paysafecard
Bilet Premium
Moneyclic
Neosurf

Notă importantă: Depozitele sunt accesibile de la 15 euro. Orice tranzacție efectuată prin intermediul unui card preplătit este supusă unui comision cuprins între 2,5% și 4%.

Poate dura între 3 și 5 zile lucrătoare pentru a vă retrage soldul din cont. Cu toate acestea, transferul dintr-un cont Skrill este imediat din momentul în care serviciile 1xbet validează tranzacția.

Promotii si concursuri

În ceea ce privește ofertele și promoțiile, 1xbet este una dintre cele mai active și avansate case de pariuri de pe piață. Foarte prezent pe rețelele de socializare, site-ul oferă mai multe oferte pentru a-și satisface utilizatorii printre care:
Funcția „Cash Out”: care vă permite să vă retrageți pariul mai devreme înainte de sfârșitul pariului.
Programul de fidelitate ZEclub: casa de pariuri oferă puncte ZE pentru fiecare pronostic făcută pe site pe care le poți schimba cu bonusuri de la un anumit prag. O modalitate de a-și recompensa cei mai fideli abonați.

Promoții unice: pariuri gratuite și cashback de câștigat pe tot parcursul anului.

1xbet depune eforturi pentru a ieși în evidență față de alte site-uri de pariuri online și se descurcă destul de bine, spre bucuria pariorilor.

Navigare

Prima reacție la platforma 1xbet este că site-ul pare destul de complex având în vedere densitatea informațiilor pe care le puteți găsi pe o pagină. Aceasta poate fi o frână la prima vedere, mai ales pentru pasionații de pariuri care se pot pierde rapid în fața masei de informații.

Cu toate acestea, navigarea nu este atât de complicată în sine. Site-ul este doar cuprinzător și oferă practic toate informațiile de care ai putea avea nevoie. Desigur, îți va lua ceva timp să te familiarizezi cu aspectul și navigarea, dar odată ce te obișnuiești cu el, vei avea toate instrumentele pentru a paria în cele mai bune condiții.

Mobil

Pentru toți fanii de telefonie mobilă, este posibil să parieze cu 1xbet prin versiunea mobilă prin browser-ul site-ului web, precum și printr-o aplicație iOS și Android. Funcționalitățile sunt practic identice cu versiunea web unde puteți găsi:

Gestionarea contului de pariuri: depuneri, retrageri, istoric de tranzacții și pariuri.

Câștigați 1 puncte xbet prin programul de fidelitate
Opțiunea „Cash Out”.
Statistici și urmărire live
Opțiunea „Pariuri live”.