Cameron McEvoy tartja az olimpiai rekord ajánlatot, hogy összpontosítson a csapat eseményekre

Cameron McEvoy feláldozta a saját személyes törekvését az olimpiai történelemre a nagyobb jóért, az ausztrál úszó bejelentette, hogy nem fog versenyezni a 200 méteres egyéni freestyle, annak érdekében, hogy freskóbb maradjon a relékért. McEvoy döntése hogy elhagyja a versenyt, azt jelenti, hogy nem lesz képes az első ausztrál történelem, hogy nyerjen hat érmet Bet365 egyetlen játék.Reménye a rekordot egyenlő öt érmek pihenni a három relék, az 50 és 100 méteres egyéni freestyle versenyen.

“Nem volt könnyű döntést hozni, különösen, láttam csináltam a 200 méter freestyle nemzetközileg oly sokáig, és ez volt az egyik kedvencem és fő eseményem az egész úszó karrieremben – mondta McEvoy. Olimpiai rögbi hetesek: “Egy fenomenális játék, amelyet a világ meg fog fogni” | Matt Cleary Bővebben

“De hátra kellett lépnünk és megnézzük a teljes hét Bet365 online sportfogadás nagyobb képét, és emlékezzünk arra, hogy csak emberi vagyok, és hogy vannak korlátai”.

A riói verseny második napján a versenyek logjamja vezette a 22 éves visszavonulást; a 200 méteres elődöntőben ugyanabban a munkamenetben kerül sor, mint a 4x100m freestyle relay final.McEvoy-t várhatóan mindkettőben megjelenik.

“A relé időzítése a fő eseményekkel nem a legjobb; nagy előnyökkel jár az én személyes kivonulásomért, de nagy jelentőséggel bírnak a relék számára is. ”

” A második nap 4×100 méterre friss leszek, és fel fogom tudni lépni és feltétlenül adja meg, hogy mind a négyen, mind a negyedik napon frissen Unibet fogadások az interneten fogok lenni a 4×200 méteresnél is. “McEvoy által kiürített helyet átadta David McKeonnak, aki harmadik helyezést ért el McEvoy és Thomas mögött Fraser Holmes. McKeon, aki már részt vett az ausztrál riói kontingensen, megkapja a lehetőséget, hogy utánozza az apját, Ront, aki 1984-ben a Los Angeles-i Játékokon egy azonos programban versenyzett.

“Apám, Ron valójában ugyanazt a három eseményt úszta meg a 200-as, a 400-as és a 4x200m-es freestyle relékkel 1984-ben, ami nagyon különleges,” mondta McKeon. keményen lett volna Cam számára, hogy felajánlja ezt az eseményt, tudom, hogy mit jelent neki, és ő nem hozta volna meg ezt a döntést enyhén.